Maak kennis met de Striper, de nieuwste hippe sneaker aanvulling voor je garderobe. Klaar voor alles: want, the sky is the limit.

Er zijn verschillende soorten modellen van de Striper, namelijk: Striper II, Stiper CVO, Striper LL en de Striper LL CVO. We zijn begonnen met de hit Striper. Deze hebben we een upgrade gegeven. De ‘nieuwe’ Striper II is lichter en comfortabeler dan ooit. Met vijf nieuwe kleuren om je collectie helemaal mee af te maken. Het is prima om meer dan één paar te willen, dat willen wij namelijk ook… De zoutgewassen afwerking geeft ze dat beachy uiterlijk voordat ze zelfs het zand raken. Maar geloof ons, ze zijn klaar voor een strandvakantie wanneer je maar wilt.

Een mooi uiterlijk, ja, maar ook een serieuze functie. We hebben de nieuwe Striper ontworpen om licht en flexibel te zijn, met superieure tractie en draagbaarheid (want ja, het blijven Sperry’s). Loop met vertrouwen in regen of zonneschijn dankzij de Wave-Spring™ rubberen buitenzool – die speciale Sperry-bodem die voorkomt dat je wegglijdt. Onze voeten schaven zich graag aan de uitneembare voetbedden die je de hele dag comfort bieden.

Bekijk onze populaire Striper's:


No products

To be determined Shipping
€ 0,00 Total

Check out